Покрай усложнените отношения с големия си син Борис, Рени живее в постоянен страх, че малкият й наследник Аспарух, също ще избяга от нея, щом навърши пълнолетие.

Припомняме, че Борис се изнесе преди 2 години и половина от жилището на майка си и не желае да общува с нея по никакъв повод. Макар да не липсвали караници помежду им, Рени е убедена, че за решението му е повлиял неговият баща Борис Пилософ.

 

Това й е най-болната тема. Певицата не отрича, че тя също има вина, тъй като се държала твърде строго с него, когато бил все още ученик, тъй като прекарвал много време в игра на компютърни игри. Рени, която отдавна е разделена с бащата на синовете си, обаче била непримирима и настоявала Борис да набляга над уроците, а не да се занимава с компютърни игри. Единственото, което постигнала по този начин, било отдалечаването на сина й.

След продължителното напрежение помежду им, подклаждано от постоянни спорове, веднага след като навършил пълнолетие, Борис се изнесъл от дома им и заживял на квартира, за което му помогнал баща му. Това е и причината, поради която Рени смята, че бившият й мъж има принос за влошаването на отношенията им.

 

Към днешна дата си дава сметка, че строгостта й е изиграла лоша шега и затова сега се старае да не е толкоз строга с Аспарух. Напоследък тревогите й, че малкият й син също ще прекъсне връзка с нея, щом навърши пълнолетие, не й дават мира. Той би могъл да се изнесе от дома им след най-малкото им спречкване, особено щом има подкрепата на баща си.

 

Затова Рени прави всичко по силите си да тушира строгостта и взискателността си като родител, за да сведе до минимум този сценарий. И все пак на моменти й се налага да проявява твърдост за доброто на наследника й.

Източник: Уикенд