Певицата от чалга миналото - Рени качи едни има-няма десетина килограма по празниците. Не знаем дали и колко участия е имала госпожата, но очевидно не е ставала задълго от масата. Няма как иначе да си обясним разликата във визията й, която е очевидна.

Знаем, че Ренито никога не е била със снага като фиданка и си е от пищния тип мацки, но в момента яко е наляла. На практика талията й е изчезнала безследно, ръцете й са станали като тутманици, ханшът е меко казано "заоблен", а за краката... добре, че не е решила да ги покаже с къса рокля.

Рени трупна 10 кила по празниците: Талията изчезна, ръцете й тутманици... (СНИМКИ)

Певицата, която е на 53 години и през миналото лято се подложи на лифтинг на лицето, може би спазва правилото на великата Моника Белучи, което гласи: "Ако след определена възраст искаш да имаш опънато лице без бръчки, значи не трябва да имаш кльощава з@дница".

Рени трупна 10 кила по празниците: Талията изчезна, ръцете й тутманици... (СНИМКИ) - Снимка 2

"То хубаво, ама е и добре да се поглеждаме с леко критичен поглед чат-пат, за да не се докара до дебелариума на онази докторка - Емилова. И нека да не лежи на кълката, че не се пълнеело от Коледа до Нова година, защото това са глупости. Като я гледаме, не само е напълняла, но и баш се е освинила", коментират потребители в нета.

Рени трупна 10 кила по празниците: Талията изчезна, ръцете й тутманици... (СНИМКИ) - Снимка 3

На Рени обаче вероятно й харесва да си угажда и да си хапва, още повече, че няма мъж до себе си, за когото да пази гладни диети.