Рени разкри шокиращи тайни за кариерата си

След като мъжът й Борис Пилософ я заряза в Израел и си пристигна в България, за да си „върти кончето и мадамите“, а Рени му роди двама сина, кариерата й бе тръгнала надолу

Но фолк ветеранката намери сили в себе си, за да я възобнови. Въпреки че големият й син й обърна гръб и предпочете татко си пред нея, певицата не се предава.

Изпълнителката е единствената в поп фолка, която развива кариерата си не само у нас, ами и в Сърбия. Там тя  е особено популярна, но й са се случили неща, от които може да ти се „ изправи косата“.

Певицата била и първата поп фолк дива, която в края на 90-те години подкарала последен модел „Мерцедес“. С него буквално фучала между България и Сърбия и на два пъти имала сериозни проблеми със сръбските ченгета заради високата скорост.

„Вече щяхме да пуцаме по тебе. Защо не спря, мислихме, че има нещо нередно“, казали й те, като спрели гласовитата „джигитка“

Рени за първи път открехна и нелицеприятната тайна за родния шоубизнес. Много пъти продуцентите отменяли концертите й и едва по-късно разбрала защо я „пускали по пързалката“.

Причината била, че не се съгласявала да им даде непосилен процент от печалбата си.

„ Ставаш известен у нас, само ако се съгласиш да дадеш 50, че дори и 70 процента от печалбата и накрая ходиш все на червено“, разкрива мръсните тайни Рени.

Източник: Crimesbg.com