Тази вечер "Ергенът" ще ни даде едновременно много нежност и романтика - от личната среща на Евгени Генчев и Валерия Георгиева, но и литри сълзи, изревани от три от участничките.

Ирина Карабаджак, Боряна и Микаела ще плачат като многострадални Геновеви, а бесарабската българка директно ще обвини пианиста пред камерите на екипа, че видиш ли, не я оценява подобаващо. Реално досега Генчев никога не е инициирал по-специална среща с Ирина, от което е повече от ясно едно - тя просто не е негов тип.

Да, снощи той й даде роза, вместо на Джия, но идеята е била да "отреже двете глави" на триглавата змия и да остави Валерия сама, за да може да я опознае по-добре. Това й ще се случи по време на пътуването им, което ще премине извън рамките на Турция, докато в имението момите се пукат по шевовете от завист.

Само Елена си въобразява, че има химия между нея и Евгени, защото не е наясно, че сценката край басейна снощи е била режисирана. Но пък, в крайна сметка, Елена ще е на финала, заедно с Вал, така че определено има защо да си вярва.

За разлика от Боряна, която довечера ще изпадне в криза, щом Евгени не й даде мечтаната роза. Има малка уловка - че изгонена ще е или Ирина, или Боряна, но стана ясно едно - въпросната ще се срине и ще избухне в плач, така че е далеч по-вероятно това да е Боряна, която все пак имаше доста романтични моменти с пианиста.