Тя беше първа, но е напът да остане последна. Валерия Георгиева е първото целунато от Евгени Генчев момиче в "Ергенът", а и втората целувка беше за нея. Докато изведнъж не затрещя "буря" и пианистът не се превъзбуди така, както не сме го виждали досега.

Река от сълзи за Валерия: Евгени и Боряна правят първия с@кс зад кадър! (СНИМКИ + подробности)

Тази, която му отвя главата, бе Боряна. Повече от очевидно бе, че към Валерия той не е показвал и грам от емоциите си към Боби. Георгиева предизвикваше романтика в него, нежност... докато Боряна му подкоси краката и му изправи... достойнството с физиката си.

Река от сълзи за Валерия: Евгени и Боряна правят първия с@кс зад кадър! (СНИМКИ + подробности) - Снимка 2

"Толкова си гореща, толкова си с@кси... А и тези крака... чудя се колко ли пъти могат да се увият около мен", говореше й Генчев снощи, след което явно така се възбуди, че започна да хапе ръката й по цялата дължина. Миг по-късно езикът му беше в устата й, а гледката повече от красноречива.

Река от сълзи за Валерия: Евгени и Боряна правят първия с@кс зад кадър! (СНИМКИ + подробности) - Снимка 3

Е, това е само началото, тъй като ласките с Боряна ще имат продължение. Именно те ще сложат край на отношенията между Валерия и Евгени, разкриха източници от кухнята на формата. Нещо повече - Боряна ще е и първият с@кс зад кадър в имението, довериха запознати.

"Нали се сещате, че това са три месеца на снимки, в които Евгени или който и да било, няма да седи все напращял... та той ще се побърка. Нормално е да има отношения с момиче, което харесва, но за жалост на Валерия, това бе Боби", гръмнаха бомбата.