Разводът на Благой Георгиев и Полина Спасова е факт. Факт, за който обаче Джизъса доскоро не подозираше. Футболистът си кюташе в Сървайвър и смяташе, че женичката му го чака кротко и послушно у дома, но...

Оказа се, че велинградчанката, която скоро имаше рожден ден, е изпратила дълго и обстоятелствено писмо до Сървайвър, в което обявява решението си на Благой. И не, това не е пиар, защото Поли си е направила труда да премахне и татуировката си с името му, което знаем, че не е лесно.

Реакцията му е страховита: Ето какво прави Благой Георгиев, когато от продукцията на Сървайвър му показват писмото на Полина! (СНИМКИ)

След като научава за писмото и за решението на благоверната си да го изрита като псе от живота си, Георгиев полудява. Не е ясно дали от екипа на продукцията ще решат да покажат кадрите, за да си вдигнат рейтинга, но на зрителите със сигурност ще е повече от интересно да видят как прословутият женкар си получава заслуженото.

Реакцията му е страховита: Ето какво прави Благой Георгиев, когато от продукцията на Сървайвър му показват писмото на Полина! (СНИМКИ) - Снимка 2

Самата Полина пише в писмото си, че скандалите помежду им са започнали доста преди заминаването му за Сървайвър, а на самото летище той дори не я е прегърнал, нито целунал за довиждане. Подобно грозно отношение би наранило всяка жена при все, че така нареченият ти съпруг няма да те види с месеци.

"Не, няма да пропилявам живота си, за да бъда до мъж, който не ме прави щастлива. Бракът ни приключи, желая му късмет! А моят ме очаква", категорична е Полина.