В истинско царство на еротиката и насладата се превърна столичният квартал “Връбница” 1, издадоха наши агенти под прикритие. Там 20 годишната моделка от OnlyFans с артистичен псевдоним Nikolsi отвори салон за мигли, наречен Lashes academy by Nikolsi и пръсна над 10 бона за кичозно парти по случай откриването.

 

В линк към инстаграма й https://instagram.com/p/CzwCeHPNwwk/ могат до се открият купища скандали кадри от събитието. Само зарята струваше пет цифрена сума, без да броим любимото на измисления ни хайлайф шампанско “Моет” и претенциозния кетъринг, с който изобилно бяха отрупани масите. На една от снимките ухилена позира и друга известна светска бръмчалка – Джулиана Гани. Какво свързва двете силиконки, можем само да гадаем.

 

В лъскавото студио малката палавница е набила цели 300 хил.лв., изчислиха конкурентките й от лекия бранш. Те изреваха, че 20-годишната госпожица е изкарала кеша с циците си, и то в най-буквалния смисъл на думата.

 

Проверка на редакцията показа, че Nikolsi е сред най-оборотните бг-звезди в порно мрежата OnlyFans и като доказателство публикуваме акаунта й https://onlyfans.com/nikolsi. Там тя нарича себе си “любимото ти котенце” и пърчи напращели силиконови импланти.

 

Разврат! Бг-стриптийзьорка от OnlyFans изкара 300 бона с циците си и отвори салон за мигли

 

Разврат! Бг-стриптийзьорка от OnlyFans изкара 300 бона с циците си и отвори салон за мигли - Снимка 2

 

Ако има нещо по-скандално, то е, че парите за огромните гърди са дадени лично от баща й като армаган за абитуриентския бал. Татенцето държи автокъща  Gabri auto на “Чепинско шосе” и изкарва достатъчно за да задоволи прищевките на щерка си.

Разврат! Бг-стриптийзьорка от OnlyFans изкара 300 бона с циците си и отвори салон за мигли - Снимка 3

Разврат! Бг-стриптийзьорка от OnlyFans изкара 300 бона с циците си и отвори салон за мигли - Снимка 4

 

 

Вместо обаче да запише висше образование в престижния университет, където е била приета, Nikolsi отваря акаунт в OnlyFans да зарибява  сладострастници от цял свят. В свободното си от изчанчени клипове и снимки време тя все пак изкарала тапия за миглопластика и дори станала мастър в лепенето на т.нар. обемни мигли, ето защо клиентките се избивали за часове при нея.

 

Разврат! Бг-стриптийзьорка от OnlyFans изкара 300 бона с циците си и отвори салон за мигли - Снимка 5

 

Разврат! Бг-стриптийзьорка от OnlyFans изкара 300 бона с циците си и отвори салон за мигли - Снимка 6

Разврат! Бг-стриптийзьорка от OnlyFans изкара 300 бона с циците си и отвори салон за мигли - Снимка 7

Наши информатори от “Връбница” издадоха, че тунингованата изкусителка  топли кревата на 52-годишен господин, който не се скъпял да угажда на всичките й прищевки и дори отварял дума за брак с 30 години по-малката от него хубавелка. Тя пък вместо пръстен чакала баровска кола за половин милион лева. Явно на заслепения от страст мачо не му пука особено, че Nikolsi продава онлайн напращялото си от филъри и импланти тяло и всяка вечер се разкрачва пред камерата. И това не е всичко - в реалния живот силиконката също му слагала рога под път и над път, но спонсорът й философски вярвал, че като попорасне тя ще улегне и двамата ще свият гнездо. За сега обаче му оставало само да плаща безбожно скъпите й масрафи, редят душмани на нестандартната двойка.

Източник: crimesbg.com