Елен Колева изгря ударно преди 15 години и след това залезе мигновено. Талантът й не е огромен, но и някои хора са й попречили, твърди самата тя.

Един такъв човек е бил неин преподавател в НАТФИЗ. Тя не спомена името му, но в интервю пред Мон Дьо разкри, че е имала връзка с него и че този човек й е препънал нарочно кариерата в киното.

Вместо да обвинява всеки, когото е срещнала по пътя си, по-скоро Елен Колева трябва да преосмисли поведението си. Учителят е там, за да те научи на това, което той знае, но не в секса, а в актьорския занаят.

Проблемът на Колева е, че е много развратна. Спи с мъже, до които не бива да припарва, а после се оплаква. Очевидно така и не успя да проумее, че в Холивуд може и да се пробива като елитна жрица на любовта, но в България все още талантът е водещ.

Актрисата сподели и нещо друго интересно във въпросното интервю. Подобно на Диана Димитрова, и тя е била бита от мъж в миналото, но не каза кой е той.

Този мъж е бил неино гадже. Съмненията веднага паднаха върху Сашо Майонезата, защото той я държеше в златна клетка и се разпореждаше с нея. Някои заподозряха пък Калин Терзийски, защото писателят е вечно пиян и може в някой пристъп да я е ошамарил, а даже да не помни.

От доста време пътят на Елен Колева към киното е спрян. Нейните доходи са само от театъра, макар и там да не може да се похвали с нещо много велико.

Източник: Crimesbg.com