Мила Роберт не е първа красавица и виновна за това е майка й, която също не е от красивите жени. Ваня Щерева може да е всичко, но не и красавица. Двете с щерка й имат доста грубоват външен вид, но очевидно страдат от мания да бъдат харесвани от мъжете.

Ето защо Мила не пада по-далеч от майка си и също излага на показ единственото, което може да покаже – гърдите си. Поне те са големи, с което компенсира доста недодяланато си лице.

Младата певица обаче показва тотална липса на морал. Тя се появи в ефир наскоро без сутиен. Нещо, което я накара да изглежда като евтина уличница.

Роберт не носеше сутиент, а иначе бе обута в розови ботуши. Стайлингът й за пореден път изуми, но не по приятния начин.

Подобно на майка си, и Мила има проблеми с мъжкото внимание. Тя няма гадже и дори още отсега изразява съмнения, че ще направи някога семейство.

Ваня Щерева беше същата навремето. Тя роди дъщеря си случайно, след което се отдаде на разврат. Тъй като вече е на възраст, за да впечатли младите момчета, ходи разголена и ги прелъстява, като по този начин се чувства по-млада.

Мила Роберт това е виждала вкъщи и неслучайно сега е по стъпките на майка си. Тя рискува да стане същата самотница, която един ден да свърши с три котки и бутилка между краката, както предрече шеф Петров за Ваня.

 Разбира се, Мила още е много млада и все още се надява, че с нея няма да стане като с майка й.

Източник: Уикенд