Емилия и Жорж Башур дълго време бяха нещо като пример за любов като в приказките. Той я "спаси" от болката и самотата, причинени от Коко Динев, а тя му беше пристан и утеха в трагедията със сина му Феди... Двамата се влюбиха, венчаха се, а после дойде и общата им радост - дъщеричката Жоржина.

За жалост обаче и тази сага приключи като инициатор за това е бизнесменът. На Жорж му омръзнало от рутината на брака и започнал да залита встрани. Първоначално Ема се опитвала да си затваря очите, но не издържала и започнали скандали, които завършили с молба за развод.

След всички тези проблеми, певицата, която дълго време не можеше да отслабне, се стопи. На рождения си ден преди броени дни, Емилия се показа отслабнала с едно 10-15 килограма като прилича буквално на вейка. Да, тя получи букет и подарък от бившия си мъж, с когото отношенията й са в пъти по-цивилизовани от тези с Коко, но...

Башур се вижда с Емилия заради Жоржина и настоява двамата да запазят добрите си и приятелски отношения. За певицата обаче това е почти невъзможно, тъй като продължавала да обича мъжа си с цялото си сърце. А нейни близки се тревожат тези ядове да не й докарат нервна криза.

Източник: Crimesbg.com