Деси Стоянова е сред най-моногамните жени в Би Ти Ви, но и на нейната улица изгряха проблеми в любовта. Водещата се намира в кошмарен период от живота си.

По всичко личи, че Деси се е разделила със съпруга си Велислав Русев, като дори нищо чудно вече да се е развела с него. От известно време тя не носи брачната си халка, което може да се види в „Преди обед” всяка делнична сутрин.

Връзката на Деси и Вили датира от далечната 2000 г. Тогава тя е само на 23 г. и току-що е завършила висшето си образование. Той е по-голям от нея и също е журналист, но с далеч по-скромни успехи.

Според мнозина проблемите между тях са отдавна и са свързани с това, че Деси е по-успяла в професията и носи повече пари вкъщи. Това комплексирало мъжа й и го карало да мечтае за други жени.

Ако действително са се развели, ще бъде жалко, защото бракът им датира от 2006 г. и имат двама тийнейджъри близнаци. Отношенията им бяха цветущи, докато Деси не стана популярна и засенчи съпруга си, който не стига, че е по-възрастен, а печели и по-малко.

Доказателство за раздялата на двойката е фактът, че наскоро Деси отпразнува своя рожден ден в компанията на Ани Цолова, Миролюба Бенатова и Дарина Сарелска в столично заведение, но мъжът й не беше с нея, а преди не пропускаше подобни празненства.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com