Кристиан Кирилов или Митака от "София Ден и Нощ", както и до днес го наричат, шокира всичките си последователи с вестта, че се развежда. Край, бракът му с чалга дивата Джулия беше дотук и няма връщане назад, както обяви самият той.

По-интересното е, че двамата са разделени от месеци и към днешна дата спокойно излизали с други хора. "Не сме го правили публично достояние, а и това си е нашият живот. Да, не сме заедно вече доста време, но явно едва сега се разбира от медиите", каза Кирилов.

Той отрече раздялата да е причинена от трети лица и изневери на някой от двамата като се опита да отбие номера с баналното клише за "неподходящите" характери. Любопитно е как бяха "подходящи" от 2019-та, когато им бе сватбата, до сега, но това е друга тема.

Хора от обкръжението на Митака разкриха реалната причина той да се раздели с Джулия и тя е липсата на наследници. Още по време на сватбата им, Кирилов заяви публично, че иска двамата да имат не едно, а две деца. Е, четири години по-късно няма и едно, а на Крис му омръзнало да чака.

"Защото проблемът не е в това, че Джулия не може да зачене, а в това, че не иска още да забременява. Тя е отдадена на живота и на кариерата си и постоянно му се опъваше за бебе. Това им носеше много скандали, като в един момент не издържаха", разкриват източниците.