Голяма драма се случва в семейството на Борислав Михайлов в момента. Президентът на БФС се оказа немирен не само на дансинга под песните на Преслава, но и в леглото.

Боби нарани жестоко съпругата си Мария Петрова, след като се разбра, че има връзка със секретарката си Катя. Двамата от години са неразделни, но се оказа, че зад тяхното приятелство има нещо много повече.

Всъщност героят от САЩ`94 има любовна връзка с Катя и не само това. Тя е бременна и ще го дари с наследник номер 4.

До този момент Боби Михайлов има три деца. Първите две са от първата му съпруга, а третото от Мария Петрова, за която е женен и до днес.

Последното обаче скоро може да се промени, тъй като обидата е прекалено голяма, за да я преглътне. Едва ли има жена, която би останала с мъж, който ще има бебе от друга.

Мъката на бившата гимнастичка била голяма. Тя се почувствала така, сякаш последните 29 години отишли на вятъра.

Боби и Мария се запознават през 1994 г., веднага след като националният отбор по футбол прави фурор на Световното в САЩ. Мария по онова време също е на върха на славата в художествената гимнастика и на практика тя прави първата крачка.

През 1996 г. двойката се жени и оттогава живее безоблачно с дъщеря си. Докато не се появи на хоризонта Катя, която е на около 30 г. и е нормално да изкуши лидера на БФС.

Източник: Уикенд