Разделени и се развеждат официално... Да, да, ама друг път! Златка Райкова и Карен Хачатрян не само са заедно, но се скъсаха от целувки и прегръдки на рождения ден на Благойчо. Както знаем, той е първото дете на Райкова от връзката й с Благой Георгиев, след което роди син и на арменеца, който пък я направи своя законна съпруга.

Така че феновете на блондито могат да бъдат спокойни - тя нито се развежда, нито ще остава самотна майка с двама сина на ръце. Споко! Карен гледа и нея, и сина им, и доведения си син от Джизъса. Който така и не се появи на празника на собственото си дете Благойчо - е, не, че не беше очаквано...

За сметка на липсващия татко, на тържеството дойде баткото на рожденичето - първият син на Джизъса от Христина Витанова. Давид, вече пораснал, беше плътно до братчето си, чиито празник премина под образа на Батман.

Явно враждата между Златка и Джизъса е толкова силна, че футболистът дори не е помислил да се появи на купона. Вероятно е изпратил подарък на сина си, или ще му го даде по-късно. Важното е, че Златка и Карен не спираха да се смеят и прегръщат през цялото време като показаха на всички, че слуховете за изневерите, разделите и разводите им са силно преувеличени.

Източник: Crimesbg.com