Преди 13 години те си казаха "Да" - влюбени и щастливи, че ще градят живота си заедно. Венета Харизанова и Емил Маринов нямат деца, като причината за това и до днес не е ясна - дали става дума за нежелание, или за някакъв проблем, това си знаят само те. Днес обаче темата е разводът им, който отдавна тлеел, но вече е в ход.

Всъщност развод е много малко, предвид това, което търпи от доста време насам една от най-красивите ни манекенки. Харизанова, която е на 43 лазарника, е принудена да си затваря очите за изгората на мъжа си - 27-годишнта блондинка, негова служителка.

Въпросната оплела Емо в паяжината си и наскоро той дори официално се показал с нея от остров Санторини. И през ум не му минавало да се крие, оправдавайки ваканцията си с работни ангажименти.

"Егати работата, само двамцата - той и гореща блондинка... На това и балък няма да се върже. А и Емил си е бая шавлив от години. Двамата с Венета не са отчуждени отскоро, но кой знае защо делят още един покрив", коментират близки до двойката.

И действително Харизанова и Маринов обитават едно и също жилище, но спят в отделни спални.

Източник: Crimesbg.com