От цяла Европа – та чак до Малдивите. Сашо Кадиев явно е натрупал завидно състояние от работата си в bTV. Придружава го приятелката му Ивелина и дъщеря му Катерина. Те се наслаждават на приказните плажове на Малдивите. Пътуването му излязло на сметка, понеже станал рекламно лице на туристическа агенция.

От началото на месеца в скъпия курорт плажува и водещата на „На кафе“ Гала. Водещите в телевизиите явно получават тлъсти  заплати, щом могат да си позволят такива пътешествия, непосилни за обикновения българин.

От Италия чак до Исландия, където се насладиха на традиционнна исландска храна-супа от  агнешко и супа от омар, поднесена с намазана с масло филийка отпълнозърнест хляб, а на връщане през Великобритания. Сашко си обикаля и не пести пари. В момента обикаля Малдивите с малко такси.

Развърза кесията: Сашо Kaдиев хвърля тлъсти пачки на Малдивите

Сашо споделя, че му е било адски трудно да вземе решението да напусне bTV. „Преди обед“ за него е не само предаване, а част от живота му. Там се научил да става рано, но така и не да стига навреме.

„Двама неопитни зайци, каквито бяхме в началото с Деси, но с много хъс успяхме да станем добри водещи. Тук срещнах невероятни хора. Тук най-сетне успях да изляза от сянката на майка си, което не е малко", казa Сашо Кадиев със сълзи в очите по време на последния си ефир като водещ на "Преди обед".

Източник: hotnews.bg