Елена Петрова бял ден не може да види заради красотата си!Актрисата Елена Петрова си спечели главна роля в още един сериал.

Този път обаче той не е на филмова лента като "Ние, нашите и вашите", а е част от реалния живот. Защото се оказа, че красавицата е станала трън в очите на жената на Кирил Ефремов. [caption id="attachment_382852" align="alignright" width="261"]Елена Петрова Елена Петрова отново стана повод за семеен раздор[/caption] Инструкторката по аеробика Елена Ефремова дори се заканвала на саморазправа с актрисата, ако посмее да хвърли око на мъжа й. Тя откровено се дразнела от това, че двамата прекарват много време заедно. А понякога снимките продължавали и през нощта.

Явно това е орисията на Елена Петрова - бял ден да не може да види заради хубостта си. От време оно почти всички актьори, с които играе в любовни сцени, са забърквани в афери с нея в жълтите медии.

"Вярно е, че Елена Петрова е една от най-горещите, умни и талантливи жени у нас. Но не е нормално само за това да я анатемосват и да я обявяват за разтурикъща. Тя си живее съвсем обикновено и кротко живота, на никого не пречи, а все в скандали попада", коментират колеги на красавицата. Специално жената на Кирил Ефремов настоявала той да се откаже от ролята си в сериала, ако снимките продължат дълго. В началото се съгласила да го "пусне" при страстната Петрова, защото помислила, че филмът ще има най-много един сезон. Интересът към него обаче става все по-голям и затова няма да е никак чудно, ако продуцентите решат да го продължат и занапред. А сцените, в които съпрузите Кирил Ефремов и Елена Петрова са заедно в леглото и си изпълняват брачния дълг, стават все повече. "Жена му е бясна, непрекъснато го тормози и му натяква. Вижда призраци там, където ги няма. Но това може да навреди на брака й много повече, отколкото самата Елена Петрова и присъствието й до Кирил", убедени са източниците.