Емилия прехвърли 40-те, а с това прехвърли и всичката физическа красота, която имаше някога. Фолк дивата вече сякаш е жена, глътнала някогашната певица.

Доскоро Еми успяваше да скрие истината за визията си, но преди дни сама разкри тайната си с брутална излагация. Емилия се пусна по прозрачна рокля, на която й се видяха всички тлъстини и меса, които висят, а те не са никак малко, както се оказа.

Очевидно на сцената и на всички публични места като цяло Емилия успява с дрехи да прикрие, че всъщност тялото й е разплуто и увиснало. Именно това е проблемът й в брака й.

Жорж Башур може да е дебел, но е източникът на основните доходи на семейството и Емилия му се подчинява сляпо. Напоследък обаче тя изобщо не го възбуждала, защото била напълняла до неузнаваемост. И ако срещу уголемяването на задните части и гърдите Башур нямал много против, то огромният корем на жена му хич не му се нравел, както и подпухналото й като на пияница лице, което също е вследствие на напълняването й.

Според слуховете Жорж се обърнал за помощ към фармацевтичните компании, защото бил много притеснен, че не може да прави секс. Затова започнал да пие хапчета, като се говори, че взимал „Виагра”, която да увеличи либидото му и да може да се възбуди от тлъстото и отпуснато като торба с картофи тяло на Емилия.

Източник: Crimesbg.com