От жестоката катастрофа, която отне живота на прекрасната Румяна, минаха години, но всички още я помнят!

Прекрасната Румяна - момичето с красиво лице, широка усмивка, дълги гъсти коси и ангелски глас. Едва ли има човек, който да не си спомня звездата от зората на поп фолка, която загина съвсем млада - нелепо убита в автомобилна катастрофа.

Румяна може и да не е сред нас, но феновете й още я помнят, а песните й остават живи вече години наред. Днес поредното разкритие за Румяна разплака близките и най-вече красивата й дъщеря, която чу трогателни думи за майка си от устата на нейната колежка Таня Боева, видя Kliuki.bg.

[caption id="attachment_333965" align="alignright" width="300"]Румяна Споменът за прекрасната Румяна разчувства близките и порасналата й дъщеря[/caption]

Съвсем неочаквано Таня Боева си спомни един свой много скъп и неразказан случай с прекрасната Румяна, който показва на всички какъв човек е била тя.

"Случи се още през 1998-ма година, когато аз тепърва прохождах в бранша. Почти никой не ме знаеше. Много харесвах и уважавах Румяна, и отидох на нейно участие в ресторант в Стара Загора. Заведението беше претъпкано, пукаше се по шевовете, но тя случайно ме съзря в тълпата. И за мое огромно учудване, веднага каза по микрофона: "Искам да поздравя моята прекрасна колежка Таня Боева!". Толкова ме трогна, че чак очите ми се насълзиха", спомня си разчувстваната Таня Боева, категорична, че оттогава досега никога не е видяла подобно отношение от колежка.

Певицата разкри, че Румяна е била единствената в бранша, без капчица завист и злоба към останалите. "Знаете ли колко пъти ми се случва да се срещна с колежка, която дори не си прави труда да ми кимне за поздрав. Отвратително е да се сблъскаш с подобна простотия. Затова често си спомням Румяна - ангел беше това момиче. И винаги започвам да плача след това", откровена е Таня Боева.

Тя е убедена, че тази история с Румяна, която не е разказвала досега, ще я помни завинаги и ще я разказва на децата и внуците си. И не, защото се е случило нещо нечувано или извънземно, а за да ги възпита и да им покаже как трябва да се държат с хората, ако искат да пораснат истински и стойностни личности.