Феновете на чалгата са в шок, а мнозина ронят сълзи затова, че една епоха си отива. Краят на Митко Димитров - Пайнера накара едни да скубят коси, а други да избухнат в несдържана радост и викове "Ура!"...

Не, на самия човек му няма нищо - жив и здрав да е, просто Пайнера стана на 72 години и реши да вдигне ръце от компанията си. Решението всъщност е взето доста отдавна като източници разкриха, че инж. Димитров не е стъпвал в компанията си с месеци, дори година.

Той се вясвал все по-рязко и тотално загърбил фирмата, която създаде преди толкова години и която го направи милионер. Но... всяко нещо с времето си, както твърдят мъдреците и Пайнера е разбрал това отлично. Все пак има бизнес нюх човекът.

Припомняме, че още отдавна от него се махнаха най-големите му звезди като Десислава, Галена, Есил Дюран, Андреа, Емилия, Малина, Камелия, Ивана и още, и още други известни имена. Самият поп фолк отдавна не е това, което беше, а наградите на компанията отдавна станаха просто някакви треторазрядни номинацийки.

В момента Пайнера си гледа кефа и живота в голямата си къща, като обича да пътува и да се радва на хобито си - риболова.

Източник: Crimesbg.com