Кой има интерес да поръча Кубрат Пулев и каква е целта на този ужас?!

Кой поръча Кубрат Пулев?! След грандиозния скандал, свързващ името на великия ни шампион с тъмни сделки и престъпно минало, лъсна и идеята - някой има за цел да натопи Кобрата, но защо?! Самият Кубрат Пулев е бесен от публикациите и сведенията за него, които не само уронват имиджа му пред целия свят, но и заплашват да сринат бъдещето му.

Припомняме, че таен свидетел по делото на Таки даде потресаващи показания пред прокуратурата, според които Кубрат Пулев преди няколко години е бил главна фигура в подземния свят и е взимал дейно участие в пласирането на дрога по улиците на столицата като е следял за изпълнението и наказвал с "твърда ръка" провинилите се наемници.

[caption id="attachment_329875" align="alignright" width="300"]Кубрат Пулев Кубрат Пулев омерзен от долните клевети по негов адрес[/caption]

Името на Кубрат Пулев е замесено и с редица саморазправи, произвол и побоища из софийските нощни клубове като е обвиняван дори в дърпане и гавра на момичета. Зад обвиненията срещу Кубрат Пулев бяха потвърдени и от народния представител от Реформаторския блок Антони Тренчев, както и Венцислав Стефанов.

"Подобни гнусотии по мой адрес са нищо повече от отвратителни и безпочвени клевети, които няма да подмина с лека ръка. Явно съм неудобен на един кръг хора и целта им да ме дискридитират е очевидна. Всичко друго бих отминал и простил, но не и опитите да очернят името ми пред България, за която съм се бил и продължавам да се бия", категоричен е Кубрат Пулев, който не крие обидата и огорчението си от клеветите по негов адрес.

Дни след достойната му игра, въпреки загубата от Владимир Кличко, Кубрат Пулев се възстановява от травмите и използва времето си само и единствено за любимата си Андреа. Певицата застава плътно зад него, както в професионалната му кариера, така и срещу нелепите обвинения и е готова да свидетелства, както и родителите й.

В началото на кариерата на Кубрат Пулев тъкмо семейството на Андреа е това, което подава ръка на Кобрата и финансира голяма част от начинанията му, за което той многократно е изразявал благодарността си. Порочната практика да плюем по големите си и наистина кадърни личности обаче е на път да изиграе лоше шега - но не на шампиона Кубрат Пулев, а на самата ни държава пред лицето на света.