Николаос Цитиридис от няколко години е известно в цяла България лице. Преди това обаче малцина знаят, че е живял трудно и е започнал да работи от 16-годишен. За да помага на родителката си, баба си и дядо си, които реално са го отгледали. Защото родният му баща си бил камшика и го зарязал, още като малко дете.

До петата си година Цитиридис е живял в Атина, после се преместили тук. Той самият не крие, че е расъл без човека, на когото дължи появата си на света, но пък и заявява, че не страда ни най-малко от този факт.

"Защо ми е този човек?! Какво ми е дал, че да ми липсва и да имам нужда от него?! Нито искам да го видя, ни да го чуя! Той е този, който няма син като мен и няма да разбере това щастие. Но пък е направил и нещо хубаво - онова нещо, от което съм се появил. Пак добре", каза Николаос. А думите му може да се сторят на някого брутални, но са правдиви.

Цитиридис е работил какво ли не, дори като момче за всичко, но сега се радва, че съдбата му се е усмихнала. "То просто така не става, работа трябва. А Николаос е дейно момче, не се плаши от труд и ето, че животът му се отблагодари. Жалко за онзи, който не става не само за баща, но и за човек", коментират в нета.