Алекс Сърчаджиева трогна до сълзи своето момче рожденик Иван Ласкин!

Чаровната актриса и водеща Алекс Сърчаджиева днес има повод да празнува. Защото най-любимият й човек, след малката й щерка София, има рожден ден. Навръх празника на половинката си Иван Ласкин, хубавицата не пропусна да го изненада с трогателен жест, който буквално разплака актьора.

Още рано сутринта Алекс Сърчаджиева стана рано-рано, за да напише своето откровено и пълно с любов послание към Иван Ласкин във Фейсбук. Думите на чаровницата развълнуваха не само рожденика, но и всичките им приятели, които пожелаха на семейството дълги години здраве, любов и всичкото щастие на Вселената, видя Kliuki.bg.

[caption id="attachment_336936" align="alignright" width="300"]Иван Ласкин Алекс Сърчаджиева направи невероятно трогателна изненада за Иван Ласкин[/caption]

А самото послание на Алекс Сърчаджиева гласеше следното: "Има едно момче, което срещнах. И той е най-добрият човек, когото познавам. Дари ме с цялата си любов, топлина и доброта. Той е целият ми свят. Той е всичко за мен. Най-хубавото нещо в моя живот. И той се казва Иван! Благодарна съм, че те има, мило мое момче! Честит рожден ден! Ти за мен си всичко! ОБИЧАМ ТЕ, ИВАНЕ!!!" - това са думите, с които дъщерята на голямата Пепа Николова разчувства не само мъжа до себе си, а и хилядите потребители във Фейсбук, станали свидетели на изненадата й.

Любопитно е и какво е приготвила Алекс Сърчаджиева за празника на мъжа си тази вечер, но се предполага, че семейството ще покани гости у дома си, или пък самият Иван Ласкин ще заведе гостите си в любимото си село, където редовно разпуска с ходене на лов.

Едно е сигурно и това е, че почетните места край масата за тържеството, ще бъдат заети от двете щерки на Иван Ласкин - голямата Люба от първия му брак и малката сладурана София от Алекс Сърчаджиева.

А на нас не ни остава друго, освен да им пожелаем весел купон довечера, а на рожденика дълги години здраве, топлина и хармония заедно с любимите му хора. И, разбира се, много успехи в киното и театъра!