Николета Лозанова отнесе тежки думи от Петко Димитров, а съпругата му Яна Акимова го подкрепи напълно!

Водещата на "Папараци" Николета Лозанова получи един от най-неочакваните и жестоки удари в живота. И то не от кой да е, а от мастития бизнесмен Петко Димитров, до чието благоволение Николета Лозанова се е домогвала винаги. Съпругата на Валери Божинов обаче никога не е предполагала, че нощните клубове на Петко Димитров, в които тя винаги имаше запазено вип-сепаре, днес ще затръшнат врати под носа й.

Невероятно, но самата истина - Петко Димитров и съпругата му танцьорката Яна Акимова категорично наредиха на охраната на заведенията си да не допуска кракът на Николета Лозанова да припари в тях. Очевидно приятелството между Николета Лозанова и Петко Димитров беше дотук, а Яна Акимова твърдо застана зад гърба му.

[caption id="attachment_329738" align="alignright" width="300"]Николета Петко Димитров взе категорично решение за Николета Лозанова[/caption]

Причината е точно това, с което Николета Лозанова се гордее най-много - собственото й предаване. След като видяха с очите си, че плеймейтката не цени приятелите си и е готова да ги предаде за 5-минутен репортаж, Петко Димитров и Яна Акимова решиха, че не желаят да я виждат повече.

"Николета Лозанова влезе в личния телефон на приятеля си Азис и открадна оттам негово строго конфиденциално клипче, което показа на цяла България. Предателството й към Азис бе голямо и той още не може да й прости. Да пуснем Николета в заведенията си, означава да застрашим клиентите си от нейните клюки и папараци, и да изгубим голяма част от важната си клиентела. Самите ние сме винаги в риск да не цъфнем за запълване на времето в поредния й епизод", коментира Петко Димитров.

Той заяви, че лично е разяснил ситуацията на Николета Лозанова, която, разбира се, останала крайно недоволна от чутото. "Докато водиш това предаване, не искам да виждам в моята собственост нито папараците ти, нито теб. Както искаш, така ме разбирай, а за приятелство не ми говори. Приятелите не постъпват като теб", отсякъл Петко Димитров пред Николета, която потърсила опора в Яна Акимова, но не я получила.

Бясна и на двамата, Николета Лозанова се заканила, че каквото и да правят, няма да избягат от нея и хората й. И нищо чудно ако реши да си отмъсти и да пусне "скандален" видео материал за Петко и Яна още в някое от следващите си предавания.