Лияна със сълзи на очи изля сърцето си, а признанието й втрещи всички!

Поп фолк дивата и участничка във Вип Брадър Лияна направи разтърсващо признание като в един момент не издържа и се разплака. Лияна изля сърцето си, а думите й втрещиха всички. Защото певицата сподели, че се чувства страшно изморена и се отказва от любовта завинаги.

"Уморих се. Уморих се да слушам глупости и лъжи за себе си. Уморих се винаги да гледат на мен като на златотърсачка или жена без капка мозък в главата. Никога през живота си не съм тръгвала към мъжете с чувство, по-различно от обичта. Да, правила съм грешки и постоянно попадах на неподходящите. Може би вината за това е в голяма степен моя. Затова спирам дотук. Няма вече детето ми да се срамува от мен", разкри Лияна, а решението й да се превърне едва ли не в монахиня, попари не само почитателите й.

[caption id="attachment_316429" align="alignright" width="300"]Лияна Лияна е категорична, че не иска повече болка и ще бъде сама[/caption]

Със сълзи на очи Лияна се зарече, че ще отвори сърцето си само още веднъж. Ако в скоро време срещне мъж, на когото да се отдаде, тя ще му даде шанс и само с него ще прекара целия остатък от дните си. Предаде ли я той обаче, Лияна слага край на отношенията си с мъжете завинаги, категорична бе самата тя.

Припомняме, че на певицата й се събра наистина твърде много. Преди години тя раздели футболиста Благой Георгиев от тогава бременната му любима Христина, но връзката им завърши с пълен крах. В момента Благо Джизъса дори не ще да говори за Лияна и твърди, че Христина е била и ще бъде единствената жена, която е обичал от душата си.

След края на отношенията си с Благой Георгиев, Лияна се завърна при бащата на отрочето си Махмуд и опита да закрепи връзката си в името на доброто на момиченцето си. Това обаче отново не се случи, а самият Махмуд неколкократно упражняваше физически тормоз над Лияна.

Затова сега Лияна е твърда в решението си и макар и с голяма болка се кълне, че е решила да остане сама цял живот, ако и последният й опит се окаже провал.