Преди часове ефирът се взриви от болезнената история на комедийната актриса Албена Михова, на която обаче този път далеч не й бе до смях. Чаровницата се реши да повдигне завесата около личния си живот и неща, които никога досега не беше споделяла. А думите й шокираха зрителите.

Най-голямата бомба беше признанието на Михова за болестта й, която отключила след крайно подла постъпка на Слави Трифонов и екипа му. Албена разказа всичко, без да се интересува дали ще разсърди Дългия, или не.

"Бях родила. Тъкмо бях родила сина си и се оказа, че Слави вече няма нужда от мен в предаването си. Показаха ми червен картон и аз останах сама с бебена ръце и без пари. Тогава преживях такъв огромен стрес, че се разболях от Хашимото, болест на щитовидната жлеза. Това нещо си го влачиш цял живот, няма пълно излекуване", сподели Албена Михова и буквално активира бомба с разказа си.

Тя добави, че след уволнението й, от шоуто не успели да й намерят подходящ заместник и в един момент я извикали отново. Михова приела, доверила се, но не след дълго пак й били шута, този път за постоянно. А Албена се озовала на квартира и без доходи, с бебе на ръце... и само Бог й помогнал да й прати чудо, за да оцелее в онзи период.

Източник: Crimesbg.com