Подобно публично унижение изтърпя Лияна от Тервел!

Тази година на чалгаджийките явно не им е късметлийска. Или поне на тези, които участваха в двата сезона на риалитито Вип Брадър и Биг Брадър ол Старс, а именно Лияна и Райна.

След като първо Тервел Пулев публично унижи Лияна пред очите на цяла България като обяви, че никога не е имал общо с нея и че обича жена си, вчера в жертва падна и гордата македонка Райна. А съдникът й бе Станислав Илиев - Финдо.

rayna-findoБесен на екипа и продуцентите на шоуто, че са опитали да създадат несъществуваща връзка между него и Райна само заради рейтинга си, фитнес инструкторът едва дочака Пилето да излезе на сцената при Ники Кънчев на снощния финал.

Още преди тя да се опомни, Финдо вбесен грабна микрофона от ръцете на ководещата Алекс Сърчаджиева и каза на Райна мнението си прямо и директно.

Пред очите на коментаторите, публиката, приятелката си Теодора и цяла България, Финдо заяви в прав текст, че два разменени удара със снежни топки в градината на Къщата, далеч не означават чувства, камо ли връзка.

В този момент се опитаха да му отнемат микрофона, но той продължи: "И ако под "смотан" мъж се разбира някой, който държи на приятелката си и не се връзва на всеки лесен флирт, то дай Боже в България да има повече такива "смотани" мъже", натърти фитнес инструкторът, а Райна едва не зина от изненадата и публичното унижение.

Едва слязла от сцената в студиото, македонката се разревала от гняв и яд, но за сметка на това една жена била по-щастлива от всякога и това е Теодора - единственото момиче в душата на Финдо.