Галена се превърна в неочаквана фаворитка на турнето в Бургас

След вчерашния концерт на музикалната компания „Пайнер” Галена се сдоби с изненадваща награда, разкри HotArena.net. Една от най-вървежните певици получи статуетка и овациите на публиката. Но пък от своите колежки събра завист и злоба и буквално негативизма към нея режеше пространството.

[caption id="attachment_322249" align="alignright" width="300"]Галена получи изненадваща награда Галена получи изненадваща награда[/caption]

Защото всяка една от тях се чувстваше подценена, ненужна и незаслужено обидена от своя шеф Митко-Пайнера. Причината бе, че наградата му бе адресирана лично и персонално само към поп фолк дивата Галена, а за останалите остана едно огромно нищо.

Не само красивия приз възбуди до краен предел духовете на пайнерките. Те не се примириха и с посланието отдолу, в което съзряха умъсъл и тенденциозност, разкри Kluiki.bg.

А то наистина гласеше крайно провокативно. Защото на статуетката беше изписано, че Галена вече десет години е на върха и тя е най-успешната певица. Е, ако такова нещо не може да взриви привидния мир, здраве му кажи!

Написаното удари страшна плесница на останалите. Къде отиде труда на Преслава и Анелия? Не са ли на върха Андреа и Емилия, питат се в недоумение певиците. Защо се потули признанието и към по-възрастните им колежки от занаята?! Игнорират ли се творчеството и песните на Глория, които феновете наричат Кралицата на поп фолка. Ами незабравимите хитове на „певицата на народа” Ивана, която е оглавила не една и две класации?! Защо се пренебрегва с лека ръка и труда на Камелия, която също се радва на обичта на публиката. Няма ли попадения и сред по-младото попълнение на лекия жанр на музиката, питат се и не се примирят със ситуацията чалгаджийките. Според други това е демонстрация и опит да се погази всякакво желание на певиците да вадят хитови парчета, а работата им да се неглижира напълно. Защото тези, които наистина са вложили сърцето и душата си в кариерата си са ощетени, може би не материално, но морално, което си е още по-страшно. Колежките признават умението на Певицата на 2013 година да превръща в невероятно шоу всяка една своя изява. Но все пак само Галена ли единствена е достойна да получи подобно отличие?!