Родителите на малкия Господин Андреев разочароваха свои близки!

Малкият Митко Андреев, по-нашумял като Господин Андреев от "Шоуто на Слави" е дете за милиони. Чаровникът е видимо по-мълчалив и затворен от партньорката си Крисия Тодорова, но затова пък в момента е главата на семейството. Защото на практика Митко Андреев издържа родителите си, разкриват близки до фамилията пред вестник "България днес".

Митко Андреев печели в пъти повече, отколкото родителите му носят вкъщи и на практика той изхранва всички. Хонорарът, който му дава Слави Трифонов, бил в рекорден за едно хлапе размер, но все още точната цифра се пази в тайна.

[caption id="attachment_312940" align="alignright" width="300"]Малкият Митко Андреев останал единственият непринуден човек в семейството Малкият Митко Андреев останал единственият непринуден човек в семейството[/caption]

Малкият Митко Андреев давал паричките си на мама и тате, като разбира се, само те определяли за какво и как ще се харчат. "Това момченце е само на 9 години, а вече издържа семейството си. Родителите му трябва да са адски горди с него, защото освен на Слави Трифонов и екипа му, той се превърна в любимец на цялата страна", коментират близки до фамилията на Митко Андреев.

Оказа се обаче, че славата на Митко Андреев повлияла зле на родителите му, които вместо да се радват на успехите на сина си, взели, че си вирнали носа. Особено значима била промяната у майката на Митко Андреев, която работи в солариум в столицата. Жената така си повярвала, че започнала да се държи надменно не само с колежките и приятелките си, но дори и с клиентите.

"Лошо е, когато един човек се самозабрави и се вземе на сериозно. Известният в тяхното семейство е малкият Митко Андреев, но родителите му се държат така, сякаш звездите са самите те. Майката на Митко забрави много от старите си приятелки, защото според нея те не отговаряли на сегашното й ниво и това на семейството й. Какво ще стане обаче, когато Митко Андреев поотрасне или спре да работи в "Шоуто на Слави" по някаква причина?! Родителите му не осъзнават това, самозабравиха се+, разкриват стари познати на фамилията.

Единственият, който продължава да е естествен и непринуден, е самият Митко Андреев. Зевзекът си остава малко и чаровно хлапе, който обича да плува и да си играе с другарчетата.