Разводът на народната певица Ива Давидова става все по-гнусен

И с втория си съпруг певицата „удари на греда“. Трите години, които двамата живеят заедно и създават дъщеричката си Валена, са обвити с тайни, изневери и липса на обич. Това е така, защото разводът им вече се „размириса“, съгласни са фенове на певицата.

Взаимните им обвинения станаха достояние на всички, след като стана ясно, че двамата се развеждат.

Драмата между бившите вече партньори разтърси нета. След като стана ясно, че Ива Давидова е подала молба за разтрогване на брака си с втория си съпруг Димо Кирилов.

Причината се оказала любовницата на мъжа й. Именно тя информирала народната изпълнителка, че е гадже на мъжа й и тя вече „свири втора цигулка“. Това жената, която се представила като Радостина, направила с есемес до Давидова.

„Тази Радостина ми написа съобщение, че си ляга с бащата на дъщеричката ни. Тя работи в Германия като чистачка  и двамата с Димо се запознали там“, разказваше Ива Давидова в свое интервю.

Димо не й остана длъжен. И отговори със скандален пост в социалките, като заяви, че Радостина не била по-голяма от него, но пък класи над жена му. Двамата не били любовници, а бизнес партньори, защото тя била лаборантка, а не чистачка.

И не забрави дебело да очерни съпругата си.

„Ива порка още от сутринта. Страшно е да спиш до такова същество. През ден се будя опикан от нея“,наковлади я яко мъжът й.

А Ива Давидова заяви, че може много гнусотии да каже по негов адрес, но не иска утре дъщеричката им да се срами заради родителите си.