След като тренировките във фитнеса не дадоха резултат, преди няколко години Азис прибегна до поставянето на гръдни импланти, имитиращи мускули. Към днешна дата обаче, те му създават проблеми – единият от имплантите е тръгнал надолу и поради тази причина костинбродският славей обмисля отново да легне под ножа.

 

За никого не е тайна, че изпълнителят се е подлагал многократно на пластични операции – правил си е липосукция многократно, тъй като признава, че не може да спазва хранителен режим и след време си връща всичко свалено.

 

Азис не пропуска да публикува в социалните мрежи снимки на разголеното си тяло, което обаче не е постигнал с пот на челото и тренировки. Той неведнъж е споделял, че в никакъв случай не омаловажава резултатите от фитнеса и подчертава, че спортът е полезен, но при него нещата не се получават.

 

Прави впечатление, че напоследък Азис се е сдобил с гъсто черно окосмяване по тялото, а до неотдавна бе сравнително гладък. Очевидно е решил да е една идея по-мъжествен и затова си е пуснал рунтави косми. Дори определя епилацията като тотално демоде. За да има по-екзотичен вид, прибягва до инжекции за тен, макар да е от ромски произход и да е доста тъмен по рождение.

 

Установено е, че инжекциите малонотан, които си поставя не само допринасят за равномерния му тен, без петна, а и повишават либидото и значително намалява апетита. И тук обаче неприятните странични ефекти не са никак малко – възможна е поява на гадене, обриви, леко повишаване на телесната температура и др., поради което лекарите не препоръчват свободното използване на пептида за почерняване.

 

Преди време Азис сподели, че е увеличил мъжкото си достойнство при хирурга Николай Георгиев, но не е сигурно, че наистина се е подложил на подобна интервенция, или само се прави на интересен. Факт е, че той от години се доверява на пластичния хирург за визията си и няма никакво намерение да го сменя. Преди време дори написа: „Д-р Николай Георгиев, ти променяш животи и съдби! Благодаря ти за щастието да си мой доктор!“.

Източник: Уикенд