И той ще търси съпруга, и той иска любов и среща с лейдито на живота му... Това е новият Ерген - Александър Младенов, който ще омайва дамите в "Ергенът" 3. Е, поне се надяваме да ги омайва, защото ако се доверим на първоначалните реакции към особата му... нещата не са обещаващи.

За Алекс казват, че бил успешен бизнесмен, който целял да изстреля компанията си на световно ниво. Толкова. А иначе е доста различен от предходните двама - Виктор Стоянов и Евгени Генчев, най-малкото с това, че е синеок и доста по-светъл от латино мачовците в първите два сезона.

Размазахте го: Новият Ерген на България буквално помлян от зрителите! (ето го Александър - МНОГО СНИМКИ)

Алекс има три сестри и един брат, от голямо семейство е и искал също да има свое такова. Е, кандидатките за сърцето му тепърва ще се явяват на кастинг, та ще видим какво ще излезе...

Размазахте го: Новият Ерген на България буквално помлян от зрителите! (ето го Александър - МНОГО СНИМКИ) - Снимка 2

Но в мрежата масово го сринаха и буквално го попиляха с коментари от сорта, че е от "модерния тип" хора - джендъри, че прикривал истинската си ориентация и че прилича на мамино детенце.

Размазахте го: Новият Ерген на България буквално помлян от зрителите! (ето го Александър - МНОГО СНИМКИ) - Снимка 3

"А и ако тоя е големият бизнесмен, ще си зареже ли бизнеса, че да се резили в "Ергенът", бе?! Ние да не сме дебили?! Кой го знае какъв сульо е и как драпа за малко слава и една-две рекламки после, че да захлеби", хранят го мощно в нета.

Размазахте го: Новият Ерген на България буквално помлян от зрителите! (ето го Александър - МНОГО СНИМКИ) - Снимка 4

"Като го гледам него, не ща да си мисля за селските пръчки, дето ще му се нанижат", смее се зевзек.