Рускинята Виктория Капитонова място не може да си намери след снощното участие в "Хелс Китчън" и коментарите на потребителите в нета. Но, както сех казва, тя сама си го предизвика.

Помним как преди време Викито тръбеше на всеослушание, че ходила на курсове по френски ласки, с които да задоволява мъжете. Научила се на всичко и била майсторка в "д@хането", за което и китап получила. С две думи - супер оборотна в леглото, но... фактите показаха друго.

Шеф Ангелов даде задача на двата отбора - на звездите и на старите, да се състезават по прехвърляне на яйца, без да се счупят и издухване на дунапренови топчета от чаши, пълни с брашно. Разбира се, Капитонова беше оставена за "духачка", заради старото й изказване. Вместо да покаже талант обаче, тя не успя да направи абсолютно нищо.

Вярваме или не, отличничките в състезанието бяха Деси Цонева и... Камелия Воче. "Опитното си е опитно, браво!", хвалиха ги всички, без двете да парадират какви са "хиени".

В нета моментално се появиха адски коментари, касаещи уменията на Вики в леглото и няколко човека я обявиха за пълен пън, по показания на нейни бивши.

"Тая е от жените, които си мислят, че като е хубавка и легне, нищо повече не трябва да прави. Като бастун била, цепеница страшна", смеят се в нета.