Актьорът Филип Буков явно не само участва в риалити формати, но и ги следи с интерес. Поне "Игри на волята", което отчасти се доближава до "Сървайвър", в който самият той участва.

В случая обаче Буков не коментира някой от играчите, нито победителя, а бившата на победителя. Както знаем, това е Иван Рълев, който имаше кратка авантюра с бръмчалката Денислава Велкова, а после се осъзна и от ефир помоли бившата си приятелка Йоана да се върне при него.

Размаза я публично: Филип Буков направи на 2 стотинки бившата на Иван Рълев! (СНИМКИ)

"Не знам дали ще се върна, трябва да си помисля. Нека завърши предаването и ще видим", отговори му също така публично тя. Ей това вбеси Филип Буков до степен, че той не издържа и изказа пред всички мнението си за постъпката на Йоана.

"Аха, значи не знаела. Демек - ако победи и гушне стоте бона - може да сме пак заедно... Аман от такива "гаджета", които в другия случай ще му откажат и ще му се пишат "най-добър приятел"...", написа Буков.

А после продължи като постави Йоана под знаменателя на "еднаквите", защото имала типичните за всички кифльоци - еднакви устни, брадичка, скули, бомби и прочие. А потребителите адски му се изкефиха след този коментар.

Източник: Crimesbg.com