Тя ще стане на 49 след броени месеци, а той на 44. Това обаче не им пречи да са луди един по друг и вече да не крият връзката си. А и разликата в годините им не е толкова голяма... Елена Петрова и Любо Ковачев попаднаха в мрежите на любовта преди две години, но ето, че страстта им не е изстинала и още са заедно.

В момента те са на лятната си почивка в Гърция, откъдето не се тагват с общи селфита, но от кадрите, които пускат, ясно личи, че са на едно и също място. Дори гледките, които снимат, са съвсем сходни...

Знаем, че Елена е разведена, с две деца. Преди време тя имаше забранена връзка с настоящия съпруг на Луиза Григорова - Мартин Макариев. Казваме забранена, защото Елена му бе любовница, докато той още бе в брак с първата си съпруга. Младата Луиза обаче успя да го отнеме и от двете, а по-късно и го ожени за себе си.

Елена Петрова не страда дълго и накрая се утеши в прегръдките на колегата си Любо Ковачев. Самият той има доста фенки и не страда от липса на женско внимание, но се е заплеснал по къдрокосата актриса и не поглежда встрани.

"Какво му е направила, как го е омаяла, но той върви след нея като кученце", смеят се добродушно техни общи познати.

Източник: Crimesbg.com