Слави Трифонов се тревожи за Мартина Огнянова, при това с право!

Слави Трифонов е силно притеснен за приятелката си Мартина Огнянова, с която живее вече повече от четири години. Тревогата на шоумена е напълно оправдана, тъй като се оказало, че в тялото на Мартина Огнянова "тиктака бомба". Балерината си била поставила от страшно опасния френски силикон, от който пропищяха сума нашенки с експлоадирал бюст.

Гаджето на Слави Трифонов се подложила на интервенцията и се съгласила да й поставят от френските импланти преди повече от година, като нито Мартина, нито Слави Трифонов можели да предполагат колко опасни ще се окажат те. Сега, когато цялата държава гръмна с новината за вредните импланти, Слави Трифонов моментално завел Мартина в болница, за да й отстранят силикона.

[caption id="attachment_317877" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов се тревожи за здравето на Мартина[/caption]

Танцьорката се подложила на отстраняването пред април, а Слави Трифонов категорично й забранил да мисли за нови импланти. "По-добре по-плоска, отколкото гръмнала или болна", категоричен бил Дългия, разказват колегите му от "Шоуто на Слави".

Въпреки че Мартина Огнянова отстранила силикона си обаче, притеснението на Слави Трифонов не изчезнало. И до ден днешен той се тревожел, че некачественото тяло може да е дало отражение върху организма на Мартина Огнянова, което да излезе наяве чак след време.

[caption id="attachment_317879" align="aligncenter" width="300"]Мартина вече не ще и да чуе за силикон Мартина вече не ще и да чуе за силикон[/caption]

"Слави Трифонов много се страхува от тези неща и с право. Защото той, като всички интелигентни хора, е наясно, че когато нещо вредно е стояло дълго време в организма ти, то може да даде отражение дори, когато вече е премахнато. Гарантира ли му някой, че фалшивите импланти не са отделяли някакви вещества в тялото на Мартина и какъв ще е ефектът от тях?! Точно това подлудява Слави", споделиха служители в шоуто, наясно със страховете на Слави Трифонов.

Самата Мартина Огнянова го давала по-смело и се опитвала да внуши на Слави Трифонов, че преиграва. Но и тя като него била категорична, че не ще и да чуе за нов силикон.