Елвира Георгиева е известна на публиката с предимно две неща - вечният й хит от златната естрада "Коминочистачът", както и факта, че живее като кралица. Знаем, че тя е съпруга на пластичния хирург д-р Николай Георгиев, който й предостави възможността да се вихри в истински палат.

Е, оказва се, че именно това е и причината Елвира да не бъде особено долюбвана от колежките си - при това не само от естрадните певици, но и от съвременните чалга такива. Чисто и просто последните се късали от завист към Георгиева, разкриха източници от гилдията.

"Истината е, че ги тресе бясна завист и яд. Не толкова заради двореца, в който живее Елвира, а заради факта, че мъжът й е пластичен хирург и може да се разкрасява и подмладява при него безплатно. Коя съвременна дама не мечтае за това, но истината е, че тези интервенции са супер скъпи", коментират източниците.

И добавят, че колежките на Елвира гледали злобно, понеже реално нямали друг избор освен или да се охарчат здраво от заработеното по участия, или да си намерят богат любовник, който да им плати масрафа.

"Само че знаем, че безплатен обяд няма и че чичкото с парите после ще те кара да му се издължиш до стотинка... по други начини. Затова ги тресе злобата към всяка, на която тези неща са й дошли наготово", шушукат те.