Младата бивща половинка на Димитър Рачков най-после изложи и своята гледна точка за раздялата им. Тя е доста по-различна от тази, която комикът се опитваше да пробутва в общественото пространство.

Оказва се, че Анитга Димитрова е искала да стане майка още по време на връзката им. Сега желанието й продължава, но този път ще прави бебе с друг мъж.

Месеци наред Анита и Рачков правели секс без предпазни средства, надявайки се тя да зачене. Това така и не се случило.

Ани дори си направила репродуктивни изследвания, които установили, че при нея всичко е наред. Тогава стигнала до извода, че явно Рачков има проблеми с плодовитостта.

Актьорът има едно дете, но е известно, че с годините човек може да достигне до стерилитет. При мъжете сперматозоидите стават лениви с течение на времето, а когато си на 50 г., нещата са още по-зле.

Анита бързо разбрала, че с Рачков няма как да има нормално семейство, т.е. да има деца от него. Тогава започнала да ходи по други мъже и да му изневерява.

Може би студентката се е надявала да зачене от друг, но да представи детето като от Рачков. Така хем ще има дете, хем няма да изтърве парите на комика.

Плановете й обаче се развалили, защото Митко я хванал в крачка. Той буквално я видял да се въргаля с друг в леглото, в което двамата спят. Веднага прекратил връзката им и към днешна дата не искал да чува за нея.

Източник: Crimesbg.com