Венета Райкова пази мръсна тайна за Митьо Пищова

Сензацията е шокираща, а устатата водеща на сваленото от ефир предаване „Горещо” Венета Райкова не иска да си я спомня. Случката станала през 2009 година, когато тя и семейството й били на почивка в старопрестолния град Велико Търново, разкрива в. „Всеки ден”.

Тогава ценителя на женската хубост Димитър Маринов, както е по паспорт името на известния като Митьо Пищова, ги поканил да му гостуват. Дъртият мераклия отдавна се облизвал по русото изкушение и сега тя му паднала в капана. Нищо неподозиращата Венета приела с удоволствие.

[caption id="attachment_324937" align="alignright" width="300"]Венета Райкова крие тайна за Пищова Венета Райкова крие тайна за Пищова[/caption]

Пищова ги нагостил богато с печено агнешко и отбрани питиета, след което продължили купона в механата му. Възпълният домакин надул чалга ритмите и кючеците, но

Тишо не издържал на шума и поп фолк песните и отишъл да спи, заедно с невръстния им син Патрик. След като Пищова останал насаме с чаровницата той помислил, че сега е момента да действа. Започнал да целува, обарва и опипва Венета Райкова, която възприела поведението на Митьо като закачка.

Разкрепостената блондинка хич и не подозирала какво се върти в главата на дъртия перверзник и не се дърпала много, защото й станало интересно докъде ще стигне. После 50 и кусур годишният женкар я поканил да види спалнята му, където бил „порил като риби над три хиляди бройки”. Венета Райкова се съгласила от любопитство и с идеята по-късно да направи репортаж от бърлогата на звяра.

След като я завел до леговището си, Митьо й се нахвърлил отгоре. Затиснал я с мощните си телеса и мазно-мазно я зацелувал по шията и раменете, опитвайки се да я насили. Телевизионерката от Попово обаче успяла да се измъкне и да избяга през прозореца, тъй като коцкаря залостил вратата.

Водещата от Нова телевизия не подала жалба в полицията, понеже не искала името й да се замества в грозни скандали. Венета Райкова дори се упреквала, че не предугадила докрай мераците на застаряващия тлъст маниак. Пищова пък се оправдал с това, че щом Тишо „изоставил” красивата си съпруга, той като кавалер бил длъжен да й даде ласки, обич,”джъкузи”, вана с мляко и розови цветчета.

Напук на слуховете, Райкова не е натирена от Нова телевизия. Едно от най-емблематичните лица на телевизията се връща на ефир от 15-ти септември, твърди неназован източник. Венета Райкова ще води рубриката „Голямата уста” на ВИП Брадър. Тя ще коментира участниците, ще прави репортажи със семействата и близките им, както и с участниците в шоуто.