Емануела беше разкрита от свои познати! Истината за характера й лъсна, както и за цялостната й същност!

От години се говори, че в поп-фолка всички се самозабравят, но не такъв е случаят с Емануела. Красивата певица е една от народа, от своите почитатели и не го крие. За това споменават и нейни познати и може би вече приятели като бившите й съквартиранти в "Къртицата". Всъщност от всички известни участници именно Емануела е впечатлила най-много неизвестните в шоуто. Дори година по-късно тя продължава да поддържа връзка с повечето, без изобщо да я интересува кой е известен и кой не.

"Разкошен човек. Има огромно сърце и много ни помагаше. Всеки път, в който се появи на участие във Варна, ми се обажда да се видим или поне да се чуем. Преди няколко месеца дори ми помогна много да организирам партито по случай рождения ден на сестра ми и купонясвахме до зори в доскотека "Премиум", където Емануела тогава беше гост." - разкри за Kliuki.bg Велислава Спирова.

[caption id="attachment_317362" align="alignright" width="300"]Емануела се оказа много земен човек Емануела се оказа много земен човек[/caption]

Подобни жестове не са чужди на Емануела. През януари тя подслони за една нощ един от статистите в новото й тогава видео. Той също не бе известна личност, тъй като тогава фолк дивата реши да използва само непрофесионалисти за клипа си, за да стане по-реален.

Останалите от "Къртицата" също имат страхотно мнение за Емануела. За разлика от Жени Калканджиева, във фолк певицата няма и грам надменност. В крайна сметка тя е една от всички, както многократно е споделяла, но и доказва, че го мисли.

"Най-великата певица. Нямам предвид само като песни, но и като човек. Хората много грешат по отношение на поп-фолка. Не е важно какво работиш, а каква е душата ти. Емануела го доказва!" - разкрива една от познатите на фолк дивата, която пожела да остане в анонимност.