Слави Трифонов иска да си намери нова жена, а не просто балерина!

В момента тече конкурс за нова балерина на "Магаданс", но вместо да гледа уменията на кандидатките, Слави Трифонов повече се интересувал от физическите им данни. Това била причината да разпитва всяко момиче за лични неща. Както се забелязва и от излъчванията по телевизията, Дългия пита всяка по-симпатична девойка дали си има приятел. Парадоксалното е, че почти всички кандидатки могат да му бъдат щерки, но той гледа с други очи към тях.

"Истината е, че не ни трябва нова балерина, но шефът искаше да се наслади на няколко красиви гледки с танцуващи момичета. Много е самотен напоследък. А и така се надява да вкара нещо интересно в шоуто. Дано се харесва на зрителите." - разкрива човек от екипа на "Шоуто на Слави".

[caption id="attachment_337977" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов иска отново да се влюби Слави Трифонов иска отново да се влюби[/caption]

Откакто скъса с Мартина Огнянова и я уволни от предаването, Слави Трифонов не е бил с жена. Това много му липсвало и затова така жадно гледал към всички кандидатки в конкурса. Той мечтаел да намери сред тях своята любима.

Не е тайна, че шоуменът и музикантите му минаха през доста връзки с балерини и не само от "Магаданс". Това е най-лесният начин да си намерят жена, тъй като нямат особено много свободно време. В момента обаче всички балерини били обвързани и затова Слави се принудил да направи конкурс за нова балерина.

"Вярно е, че се криеха, но веднъж ги видях с Мартина в един мол. Слави грееше от щастие, в шоуто му не го бях виждал такъв. Очевидно е бил много влюбен в нея." - разказва анонимен източник.

Kliuki.bg припомня, че Мартина разби сърцето на Слави Трифонов, когато му изневери с доста по-млад от него мъж, който е боксьор по професия. Дългия явно все още преживява случилото се, но може би вече е готов за нова любовна тръпка.