Влади Въргала не е такъв, за какъвто го спрягаха във "ВИП Брадър 2014"

Той спечели шоуто "ВИП Брадър", защото явно заблуди мнозина в искреността си. Този извод можем да направим след гостуването на Влади Въргала в "Часът на Милен Цветков". Актьорът се прояви като човек, който не си държи на думата. Той се отрече от Цветан Василев, въпреки че именно банкерът стои зад осъществяването на проекта "Шменти капели". Преди 2 години Влади обявяваше навсякъде, че г-н Василев е велика личност, но след фалита на КТБ явно и Въргала се е уплашил да не го свържат с неговия доскорошен приятел.

[caption id="attachment_341090" align="alignright" width="300"]Влади Въргала показа своето истинско лице Влади Въргала показа своето истинско лице[/caption]

"Направи впечатление, че Влади не отговори директно на въпросите на Милен Цветков, а се оплете в някакви монолози, които само той разбра. Личеше си отдалеч, че се чувства гузен за нещо. Цветан Василев може да направи много грешки, но Въргала не направи хубаво, че не потвърди приятелството им, което е известно на всички." - смята зрител на Нова ТВ.

За лицемерието на Влади Въргала се намеква отдавна. Всъщност мнозина определиха победата му във "ВИП Брадър 2014" точно вследствие на някаква игра и поза в шоуто. Припомняме, че актьорът триумфира след излеянията си в ефир, свързани с тежкото му финансово състояние и нелекия му живот. Тогава феновете на предаването започнаха масово да гласуват за Влади, виждайки себе си в него. Не е ясно обаче дали Въргала нарочно не направи тези откровения с цел победата, понеже те дойдоха малко преди финала, с което се счита, че е успял да обърне вота в своя полза, пояснява Kliuki.bg.

В Къщата не бяха малко онези, които обвиняваха комика от "Ку-ку" в двуличие. Камелия Воче беше сред най-явните му противници, твърдейки навсякъде за лицемерието на Влади Въргала и как настройвал съквартирантите един срещу друг. Дали е така, не се доказа, но поведението му спрямо Цветан Василев говори в тази насока.