Преслава мами яко държавата

Поп фолк фурията Преслава се е изтарикатила и не дава и лев за данъци. Една от най-скъпо платените певици на „Пайнер” не плаща данък на държавата за луксозното си возило. Оборотната певица вече от няколко месеца натиска педала и бръмчи по улиците с чисто новия си модел „Мерцедес”, последна класа, но не плаща данъка си към КАТ. Според експерти немската кола струва около сто и петдесет бона и е чисто нов внос от Германия. Преслава все още кара тузарското си возило с транзитни номера, пише HotArena. С нея тя се появи още на поредния концерт на телевизия Пайнер, като оттогава не е сменила временната й регистрация, за да си спести таксите към бирниците.

Бърза справка в КАТ сочи, че след като месец кара с тях колата, би следвало да си вземе постоянни български номера за колата си. Но за е наложително да внесе в държавната хазна около хилядарка. Това трябва да се извърши където е адресната й регистрация, която най-вероятно е в родния й град Добрич. Това обаче Преслава така и не е сторила до днес, научи Kluiki.bg.

[caption id="attachment_335307" align="alignright" width="300"]Преслава се прави на тарикат Преслава се прави на тарикат[/caption]

За да не дава необходимите средства на данъчните поп фолк звездата се е изхитрила. Освен с хитовете, участията си и звездния си имидж Петя е известна и със своята габровска стиснатост и нежелание да пилее излишни пари. Пък и тъй като доста време продължи дружбата й с любимия й Георги Станоев, Малката Бирма разбираемо е, че гаджето й я научило на някои номерца, за да не дава данъци на държавата. Това най-вероятно е едно от тях. Защото Бирмата е вносител на не едно или две лъскави лимузини в родината ни.

Номерът бил само да отскочи в някоя съседна южна държава за по едно кафе и отново да се върне отначало. А то е да кара колата си още тридесетина дни с транзитни номера, разкриват порочната схема търговците на автомобили.

Този трик с надлъгването явно работи, щом като гласовитката все още не е подновила номерата на луксозното си возило вече толкова месеци. Най-вероятно Преслава инвестира спастрените парици в храна и купони с приятели, както и за други глезотии. Добрата вест е, че поп фолк фурията все пак не се лишава от храна. Но пък от заоблените й форми, с които привличаше като магнит мъжкото око вече е останал само блед спомен.