Наглостта на Надя Иванова няма граници. След като се видя, че не става за тв водеща, когато оглавяваше „Елит”, тя не се отказа от това си поприще. Макар да е актриса, подобно на Сашо Кадиев, и тя се бута сред журналистите.

Сега Надя се е уредила в „100% будни” по БНТ. Там обаче се справя отвратително и предаването бързо губи рейтинг заради нея.

Зрителите не я харесват като екранна партньорка на Стефан А. Щерев. Според тях тя изглежда твърде надменна, но и с доста неприятна визия, защото е с подноремено тегло.

Феновете си искат старата водеща Мария Андонова, която изглежда по-земна и добра. Мария обаче сама се отказа от телевизията. Тя вече не иска да чува нито за журналистика, нито за водене на предаване, защото си е намерила друга работа в сферата на човешките ресурси.

Продуцентите на „100% будни” обаче очевидно не са попаднали на точната заместница. У Надя Иванова няма онзи живец, който е нужен за водене на предаване. На екран тя изглежда пртекалено скована и определено не й се получава.

Навремето тя влезе в телевизията балгодарение на креватните си умения, а не на някакъв талант. Тогава продуцентът Андрей Арнаудов я уреди на екран, тъй като по това време тя топлеше леглото му.

Сега се говори, че Надя отново е обвързана с богаташ. Счита се, че детето, което роди наскоро, е от политик на Слави Трифонов, който беше депутат от квотата на „Има такъв народ”.

Източник: Уикенд