Свекърва и снаха обикновено не могат да се понасят и за тези "мили" отношения има изписани фермани. Е, съществуват и случаи, в които едната от двете го играе много добра и обичлива, но в повечето пъти става дума за чиста проба лицемерие.

Такъв е и случаят с Антоанет Пепе и Нели Атанасова, разкриха близки до фамилията източници. При тях двете тази, която играела роля била инфлуенсърката. Пепето се скъсвала да се подмазва на половинката на Александър Сано и да я четка, като последният път беше на рождения ден на Нели.

Има си хас Антоанет да не го отбележи... Тя пусна снимки на Нели от 50-ия й юбилей и написа: "Честит рожден ден! Обичам те!". Толкова. С това хем се отчете, хем изигра чиста форма на любов. По-наблюдателните обаче бързо схванаха измамата.

"Погледнете как е честитил на Нели Саното, който наистина я обича и как го направи Пепе - сухо и за да отбие номера. Поне да й беше пожелала нещо, ей така, от кумова срама. Постът й изглежда точно като по задължение", коментират и в нета.

А запознати разкриха, че Пепе не пропускала да се преструва пред свекърва си, защото знае колко е важно мнението й за Иво Карамански син. А ако го разочарова, какво ще прави с вече четири деца на ръце?!

Източник: Crimesbg.com