Продуцентите на предаването предложиха рекордна сума на Станка Златева!

Продуцентите на шоуто "Денсинг старс" предложиха рекордна сума на Станка Златева, само за да я привлекат да участва в него. Офертата, който изправи косите не само на зрителите, но и на голяма част от родния елит, възлиза на внушителните 110 000 лева.

Станка Златева обаче категорично отхвърли предложението, а първият й мотив бе, че е твърде заета покрай тренировките и подготовката за състезанията по борба. Оказа се обаче, че това не е вярно. А световната ни шампионка по борба крие съвсем различна причина за "бягството" си от "Денсинг старс".

[caption id="attachment_310862" align="alignright" width="300"]Станка Златева се притеснява от фигурата си и от липсата на пластичност Станка Златева се притеснява от фигурата си и от липсата на пластичност[/caption]

Истината е, че Станка Златева била готова да откаже и двойно по-голяма сума, с единствената цел да не стане за смях пред зрителите. След участието й във Вип Брадър и подигравките на Мира Добрева, която я направи за подбив пред цяла България, Станка Златева не искала и да чуе за ново риалити.

Още повече, че танците определено не са силата й и щяла да се изложи на дансинга, доверяват близки до шампионката, пише вестник "Уикенд". Освен липсата на танцувални умения и пластичност, Станка Златева се притеснявала от тялото си и не искала да разкрива пред камерите всички несъвършенства на фигурата си.

"Няма да ставам за смях и да правя цирк на хората. Да ме разиграват като маймуна и да ме бъзикат една година след това. Парите са добри, даже са много, но не всичко има финансово измерение. Гордостта не се купува!", отсякла Станка Златева.

За взимането на това решение й повлиял и най-добрият й приятел, който години наред й е като втори баща, а именно треньорът по борба Симеон Щерев. Той лично посъветвал Станка Златева да откаже предложението и да се занимава с това, което умее най-добре, а именно да се бори.

В момента Станка Златева набляга на тренировките в залата и се подготвя за бъдещите си участия в предстоящи национални и световни състезания.