Чалга звездата и двамата й колеги имаха изява пред  българи, живеещи от години  в Чикаго, като ги развълнуваха с нашенски вечни хитове както и със собствените си парчета. Това обаче, което предизвика най-горещи коментари бе  визията на скандалната фолкаджийка. Която се пусна по без бельо пред аудиторията.

Галена бе избрала нещо между бански и лъскав костюм на кочекчийка, но по всичко личеше, че под тоалета няма никакво бельо. И това не е за сефте когато скандалната и разкрепостена певица се пуска така.

По-паметливи помнят, че Галена миналата година бе гост на някакво събитие, състояло се в центъра на София. Тогава скандалната смядовка Галка се издокара с черен панталон и жилетка. И ако горната част бе доста скромна за нейния стил, то панталоните й разцепиха мрака. На талията бяха изрязани две огромни пеперуди, целите обсипани с блестящи камъни. Което показа, че певицата отново няма бельо. Няма как да си обуе гащи, които ще се видят под големите разрези.

Така, че певицата се чуства в свои води когато не носи бельо и не й пука  да се пуска без гащи.

Очаква се фолкаджиите да имат участие в Лас Вегас , а ние нямаме търпние да видм как ще блесне в града на хазарта провокативната нашенка.

Източник: Хотнюз