Горещо фото обиколи социалната мрежа за отрицателно време и нажежи страстите

Опулените потребители се питаха това ли е новата светска двойка. Понеже на фотото застаряващият актьор Владо Пенев се е разгонил видимо, а обекта на страстта му е колежката Теодора Духовникова.

На провокативната снимка Владо Пенев е седнал на стол в морско заведение, а на коленете му е акостирала доста по-младата Теодора Духовникова. Тя го е прегърнала през врата и му говори сладко-сладко, а Пенев я гледа като омагьосан, прихванал я нежно през кръста.

„И той ли, и него ли са го ударили летните страсти? Уж много обичаше Марта Вачкова, държеше на нея, тя му беше студентската любов, ама и на него му се приискало по-младо яре. А пък Теодора имаше стабилен брак с ресторантьор, на когото много държеше, пък и тя хлътна по по-стар партньор“, веднага изригнаха в мрежата.

Вместо да успокои щекотливите дискусии и негативни коментари, Теодора Духовникова наля „масло в огъня“ с коментар под разгорещеното фото.

„ С най-талантливия, най-щедрия, най-обичащия живота, най-смешния, най-драматичен мъж на света“, в любовно изстъпление се обясни Теодора Духовникова.

 И преди окончателно да ги разкъсат, Марта Вачкова заяви, че тя е щракнала провокативната снимка и тримата са на лятно турне по морето.

„Ама много сте красиви, дявол да ви вземе! Обичам ви и двамата“, парира съмненията за изневяра щерката на големия Григор Вачков.

Източник: Хотнюз, Crimesbg.com