Дори да си милионер, кому е нужно да имаш 2 коли „Ферари”?! Е, Антония Петрова показа, че е разглезена до небесата, защото накара мъжът си да се бръкне с 600 000 лв. за чисто ново „Ферари Рома”.

Това вече е чисто избиване на комплекси. Когато през живота си не си изкарал сам и един лев, е лесно да имаш широки пръсти. Тоца доказа точно това. Тя не цени парите, защото никога не ги е печелила сама.

Ивайло Батинков, който е вторият съпруг на Мис България 2009, забогатя рязко по време на пандемията. Неговата компания се занимава с дистрибуция на лекарства и по време на Ковид кризата изпълни обществена поръчка за над 27 млн. лв., а сметките показват, че в джоба на Батинков са влезли над 5 млн. лв.

Антония Петрова – Батинкова постоянно се хвали с дипломите си и колко висши образования имала, но скоро ще удари 40 г., а все още е без нито един ден трудов стаж. Причината е, че целенасочено си избира мъже милионери, за да не се налага да работи.

Въпреки че семейство Батинкови миналата година си купи „Ферари”, тази година Тоца накарала мъжа си да бъде взето още едно, което е по-нов модел. Това е чиста проба глезотия и комплексарщина от нейна страна. Когато милиони хора гладуват по света, тя иска да се харчат 600 бона за излишни неща.

Източник: Crimesbg.com