Димитър Рачков и Васил Василев - Зуека се хванаха за гушите и не искат да работят заедно през новия сезон на "Господари на ефира"!

Неочакван и шокиращ разрив настъпи между едни от най-харесваните водещи и добри приятели Димитър Рачков и Васил Василев - Зуека. Екипът на "Господари на ефира" и продуцентът Маги Халваджиян са ужасени, тъй като двамата дори не искали да запазят партньорството си пред екрана за новия сезон на "Господари на ефира". Това разкриха източници от кухнята на предаването.

Както обикновено става в живота, основните причини за конфликт между наистина близки хора са две - пари и любов. В случая на Димитър Рачков и Зуека, жените нямат нищо общо. Ябълката на раздора обаче се оказаха парите. А именно фактът, че Димитър Рачков получава повече пари като водещ на предаването от Зуека.

[caption id="attachment_332847" align="alignright" width="300"]Димитър Рачков Димитър Рачков и Зуека в сериозен конфликт от толкова години насам[/caption]

Служители на Нова телевизия разказаха, че водещите са получили увеличение на заплатата си в "Господари на ефира" и точно това породило враждата между тях. Защото станало ясно, че Димитър Рачков ще прибира 800 лева отгоре, а на Зуека вдигнали парите едва с 300 лева. И той побеснял, научи Kliuki.bg.

"Зуека се опита да запази самообладание, но не издържа. Вбеси се и с право, защото всъщност двамата с Димитър Рачков вършат една и съща работа, имат едно и също работно време и всичките им задължения са еднакви. Откъде тогава е тази разлика в заплащането", коментират колеги на водещите.

Васил Василев - Зуека вече имал разговор с Маги Халваджиян и съвсем сериозно му поставил въпроса - или изравнява заплатите, или си търси друг партньор за Димитър Рачков, а Зуека се прехвърля при някой от останалите водещи, пише вестник "Всеки ден".

"Създаде се напрежение и конфликт на интереси, но Зуека е прав. Той има жена и малко дете, за което трябва да се грижи. А миналата година купи и къща за семейството си, но кредитът, който взе за нея, буквално му изцежда и последната стотинка. Реално погледнато не е честно това, което става, но по-лошото е, че Димитър Рачков си затрая и не се намеси в полза на приятеля си", говорят колегите им в Нова телевизия.